Sporten met een personal trainer in Amsterdam Zuid

Ken je dat gevoel? Altijd druk, van de ene afspraak naar de andere, en jezelf daarbij compleet vergeten. Maar hé, laten we niet vergeten hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf te nemen! Het is niet alleen goed voor je mentale, maar ook voor je fysieke welzijn. Sporten kan daarbij een game-changer zijn. Bij Book Your Trainer maken we het supermakkelijk om sporten onderdeel te maken van je dagelijkse routine. Samen met je eigen personal trainer in Amsterdam Zuid bepaal jij wanneer je traint, waardoor die drempel om te beginnen met sporten een stukje lager wordt. Wij helpen jou om die sportschoenen aan te trekken en je te begeleiden op de weg naar een gezondere levensstijl, let’s go!

 

Personal training in Amsterdam Zuid: een gym met uitzicht

Aan de rand van de bruisende Zuidas biedt onze personal training locatie Amsterdam Zuid veel meer dan alleen een plek om te trainen. In samenwerking met het Nhow Amsterdam Rai hotel, bieden wij niet alleen personal trainingsessies met moderne gymfaciliteiten, maar kun je ook genieten van een fantastisch uitzicht. De gym zit namelijk op de 10e verdieping. Geen traditionele gymsetting dus, maar een ‘gym with a view’. Verder beschikt het hotel over flexplekken die je de mogelijkheid geven om voor of na je workout even lekker te werken.

 

 

De aanpak van onze personal trainers in Amsterdam Zuid

Een trainingsprogramma dat bij jou past

Bij ons draait het allemaal om training op maat, en onze toegewijde personal trainers in Amsterdam Zuid zijn er om jou te ondersteunen. Wat je niveau ook is, we stemmen onze aanpak af op jouw specifieke wensen en doelen. Wij geloven in het samenstellen van een persoonlijk trainingsprogramma dat niet alleen werkt, maar ook leuk en motiverend is. Wij willen namelijk dat je het sporten volhoudt en dat je trots bent op wat je samen met ons bereikt.

 

Jouw unieke doelen, jouw personal trainer

Je personal trainer in Amsterdam Zuid is niet alleen je trainer, maar ook een coach die je begeleidt op weg naar een gezondere levensstijl. We zijn er om je door uitdagende momenten heen te loodsen en samen te juichen bij je mijlpalen. Ons doel? Dat jij fit wordt, je goed voelt en trots bent op het feit dat je van je gezondheid een prioriteit hebt gemaakt. En dat gaat niet alleen om keiharde resultaten. Ook als jij toch komt sporten terwijl je een off-day hebt, zijn wij er om je aan te moedigen en mag je trots zijn op jezelf. Het is de combinatie tussen mind en body die ervoor zorgt dat je goed in je vel zit.

 

Veilig en functioneel trainen in circuitvorm

Book Your Trainer gaat uit van ‘functioneel trainen’, waarbij de focus niet alleen ligt op het trainen van spieren, maar ook op jouw algehele welzijn. Tijdens de trainingen focussen we op kracht, flexibiliteit, het aannemen van de juiste houding en het ontwikkelen van de juiste mindset. Op deze manier werk je niet alleen aan je lijf, maar word je ook mentaal sterker.

Onze trainingen zijn verrassend, effectief en heel gevarieerd. Je traint bij ons namelijk in circuitvorm en doet elke keer weer andere oefeningen, waaronder kettlebell-oefeningen, elastische weerstand, en lichaamsgewicht-oefeningen. Door steeds met andere focusgebieden en spiergroepen te werken, bouw je gaandeweg meer kracht op en daarmee behaal je maximaal resultaat.

Bij Book Your Trainer is trainen bovendien veilig; we baseren onze trainingsschema’s op het OPT-model. Dit is een model uit de bewegingsleer dat bekend staat om trainingen met zo min mogelijk kans op blessures.

 

Flexibel in te plannen

Als het op planning aankomt, biedt Book your trainer volledige vrijheid. Je hebt de flexibiliteit om sessies te plannen op tijden die jou het beste uitkomen. Onze personal trainers in Amsterdam Zuid zijn vroeg uit de veren en geven ook later op de avond les.

 

Werk en sporten optimaal combineren in Amsterdam Zuid

Alles binnen handbereik

Bij Book Your Trainer begrijpen we hoe lastig het kan zijn om naast het werk ook nog eens te sporten en een leuk sociaal leven te hebben. Gelukkig maken wij het jou een stuk gemakkelijker! Geen gedoe meer met heen en weer reizen tussen verschillende locaties, want bij ons vind je alles onder één dak in het Nhow Amsterdam Rai hotel. Dat betekent minder tijd verspillen aan pendelen tussen locaties en meer tijd overhouden voor andere belangrijke zaken, zoals een lunchafspraak met een vriend of vriendin. Sporten, lunchen of borrelen – alles is binnen handbereik. Werk je op de Zuidas? Ook dan is de locatie ideaal, je fietst er namelijk binnen vijf minuten naartoe.

 

Inspirerende flexplekken

Voor de liefhebbers biedt de personal training locatie Amsterdam Zuid niet alleen een mooie gym, maar ook fijne flexplekken. De ideale plek om productief te zijn, of je nu bezig bent met vergaderingen, creatieve projecten of gewoon wat aan het afmaken bent. Modern, snel internet, en een inspirerende omgeving. Het hotel biedt alles wat je nodig hebt voor een prettige werkdag. Houd er wel rekening mee dat er bij deze locatie geen kleedkamers zijn.

 

Boek een gratis intake!

Ben je klaar om de sportschoenen aan te trekken en wil je aan de slag met een personal trainer in Amsterdam Zuid? Boek vandaag nog een gratis intakegesprek met oprichter en personal trainer Steve Chelius. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doelen, doen we een fitmeting en kun je alles vragen wat je wilt weten.

Wil je trouwens liever trainen in Amsterdam Oost? Dat is ook een mogelijkheid. Book Your Trainer biedt personal training aan op twee locaties: het Hyatt hotel in Amsterdam Oost en het Nhow hotel in Amsterdam Zuid.

Neem vooral een kijkje op onze homepage om te zien wat wij bieden, of boek vandaag nog een gratis intakegesprek op een van de locaties met oprichter en personal trainer Steve Chelius. Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we jouw doelen, doen we een fitmeting en kun je alles vragen wat je wilt weten. Daarnaast kun je natuurlijk een kijkje nemen in de gym.

Zien we je gauw?

>> NAAR DE HOMEPAGE

Personal Training Amsterdam Zuid
Personal Training Amsterdam Zuid
Personal Training Amsterdam Zuid

Vrijblijvend kijken of het klikt en hoe je bij ons aan je doelen kunt werken?

Boek een gratis intake!

Bel of mail Steve

Heb je vragen?

Kom direct in contact met Steve of zoek je vraag in onze FAQ.

Steve Chelius Founder en personal trainer

Mail mij

steve@bookyourtrainer.nl Binnen 24 uur een reactie te verwachten
Gratis intake inplannen